En personlig gästbok är mycket roligare än en vanlig gästbok. På denna sida kommer vi att ge dig tips på hur du kan göra gästboken mer personlig för alla tillfällen såsom bröllop, dop, baby shower och studenten.

Exempel på tillfällen där du kan använda en personlig gästbok

En personlig gästbok kan vara antingen en gästbok som är personligt designad där man exempelvis själv har valt typsnitt, färg, mönster med mera – men en gästbok kan vara ännu mer personlig än så! En gästbok kan göras personlig genom att man till exempel lägger till bilder på gästerna eller ger mer speciella typer av hälsningar i exempelvis blöjor för att pigga upp under de mindre roliga stunderna av småbarnsåren. Vad du än väljer är en personlig gästbok alltid ett säkert kort!

 

1.Personlig gästbok till baby showern

Vårt favorittips när det kommer till att skapa en personlig gästbok för baby showern är blöjhälsningar. Det går till som så att ni som håller i baby showern skriver meddelanden, hälsningar eller något roligt på lappar som ni sedan lägger i några utvalda blöjor. Blöjorna gör ni sedan en klassisk blöjtårta av. Detta kommer den som byter blöja garanterat att gilla! Här finns fler tips för att skapa en personlig gästbok till en baby shower.

 

2.Personlig gästbok till dopet

Något som är väldigt roligt att göra på ett dop är att ta en bild på de som är på dopet och på baksidan av bilden kan man sedan skriva en hälsning till barnet eller föräldrarna. Minst sagt en personlig gästbok! Här finns fler tips på gästböcker till dop.

 

3.Personlig gästbok till studenten

Här har vi chans till billiga gästböcker för detta tips kostar nämligen inte en krona extra! På studenten är det perfekt att skriva hälsningar bak på plakatet. Då får studenten två i ett, ett plakat och en personlig gästbok. Här kan du läsa mer om gästböcker till studenten

 

4.Personlig gästbok till bröllopet

På ett bröllop är det oftast många gäster och det kan bli svårt för alla gästerna att hinna med att skriva i en vanlig gästbok. Därför kan det vara en bra ide att be gästerna att ta med en hälsning redan när de kommer. På så sätt kommer det även kunna bli ännu mer personligt eftersom att hälsningen inte måste hastas fram för att man har en kö bakom sig. Här finns mer tips och information om gästböcker till bröllop.