En gästbok på baby showern kommer garanterat att bli en hit. Det är ett roligt minne både för den blivande mamman, men också för bebisen att titta i när den blir större. Här kommer våra tips på hur du ska tänka kring gästbok till baby shower.

Annorlunda gästbok till baby showern – tänk på detta

Om du ska överraska en blivande mamma med en babyshower är det en del saker som ska planeras – men glöm inte gästboken! En gästbok till baby showern är något som den blivande familjen kommer att kunna spara och ha kvar för resten av livet.

När man exempelvis gifter sig så är det vanligt med en större tillställning, en gästbok på ett bröllop kan därför lätt fyllas. Men baby showers å andra sidan brukar vara mycket mindre tillställningar, ofta så pass små att alla gäster skulle kunna skriva på en och samma sida i gästboken – just därför bör man tänka lite utanför boxen när det kommer till gästböcker att ha på en baby shower.

Här kommer våra tips:

  1. Bok med personlig hälsning – istället för att ge ett kort kan man ge en liten bok och skriva en hälsning i den. Boken kommer garanterat att uppskattas av barnet i framtiden.
  2. Gissningslek – det är alltid spännande när man tänker på hur bebisen ska se ut. Låt gästerna gissa längd, vikt, födelsedatum, hårfärg, kön osv tillsammans med en hälsning på ett fint kort. En rolig lek och ett fint minne.
  3. Gör en tavla – måla något fint barnmotiv tillsammans som en grupp och skriv era namn på tavlan. Som en gästbok på baby showern men också konst som kan hänga i det blivande barnrummet.
  4. Blöjhälsningar – detta kan låta lite tokigt, men det är faktiskt en jätterolig ide! En blöjtårta till den blivande mamman och bebisen är ett vanligt inslag på baby showers. Men varför inte göra blöjtårtan till en gästbok på baby showern? Detta gör ni enkelt genom att lägga in lappar med hälsningar till mamman, eller pappan för den delen, innan ni rullar ihop blöjorna för att skapa tårtan. Att byta blöja är inte det roligaste, men med en hälsning i vissa av blöjorna kommer det garanterat att bli roligare! Detta är minst sagt en personlig gästbok.