Vad är en gästbok till studenten?

En gästbok på studenten är något som allt fler börjar med för att hålla minnena vid liv ännu längre. På denna sida kommer du hitta våra bästa tips för hur du lyckas med gästboken till studenten, vad du som gäst kan skriva i den och tips på hur du kan göra den personlig. 

 

Ta vara på det som finns

Ett tips som gynnar både plånboken och vår planet är att ta tillvara på det som redan finns. Studenterna själva brukar skriva hälsningar i varandras studentmössor vilket egentligen är helt perfekt! Dessvärre brukar det inte bli någon plats över för nära och kära att skriva något där, så vi måste hitta andra ställen att skapa en gästbok till studenten.

Ett tips som är väldigt bra, och där det dessutom är betydligt lättare att skriva, är bak på plakatet. Studenter brukar oftast få ett plakat med någon pinsam bild från när de var små, varför inte göra det till en gästbok för själva studenten?

 

Förvandla en gammal gästbok till en student-gästbok

Detta går hand i hand med ovanstående tips. Har studenten en gammal gästbok från exempelvis en baby shower eller dopet som aldrig blev full? Varför inte ta fram den gamla gästboken från dopet och fylla på den. Både återbruk, pengarspar och en rolig anledning till att läsa i den gamla gästboken! Det blir en minst sagt personlig gästbok i och med att flera stora stunder från livet samlas på ett och samma ställe.

 

Väljer ni en mer klassisk väg med en vanlig gästbok till studenten finns det mycket fint att göra. Det går att beställa gästböcker till studenten online som man kan designa hur man vill med exempelvis bilder på studenten själv, sitt favorittypsnitt, favoritfärg med mera. 

 

Att skriva i en gästbok på studenten

Det är alltid svårt när det kommer till hälsingar och att skriva i gästböcker. Man vill komma på något som bra och fint som möjligt och det kan för många kännas pressat. Men ta det lugnt! Vad du än skriver kommer studenten att bli glad – detta är ju den bästa dagen i livet!