Kommentarer till Häxjakten
Namn:
E-post:
Hemsida:
Meddelande: *
  Privat meddelande?
 
Fyll i tecknen som visas i bilden för att validera.
 

#14
2012-07-26 07:54
Privat meddelande!
#13
2012-01-11 23:42
esvekop
Gott Nytt AR 2012!
#11
2007-12-21 21:15
Sebastian Karlsson
Hej!
Vill bara säga att ni ska stå på er och fortsätt utveckla Hätteboda Vildmarkscamping. Det är en mycket fin turistanläggning =)
mvh
Sebastian Karlsson
#10
2007-12-21 21:12
ULF STÅLERED
Hej Maj-Britt och Per.
Har varit inne och tittat på Häxjakten på Hätteboda Vildmarkscamping. Ni har rätt. Stå på er.
M V H Ulf Stålered Tingsryds camping.
#9
2007-12-21 20:59
marika ohlsson
Hej Maj-britt o Per

Här kommer en påsk hälsning till er från familjen ohlsson. Ser fram emot att få komma till er i sommar och verkligen få vila upp sig. Blir säkert fler turer till er detta år precis som förra året. Ses snart igen
Glad påsk MVH familjen ohlsson
PS Ni är fantastiska o kämpa vidare det här klarar vi alla tillsamans
#8
2007-12-21 20:57
Rune
Hätteboda fantastiska anläggning är ett av många bevis där man kan skapa någonting av ingenting. Arbetsamhet, envishet och uppfinnerikedom är grunden till utveckling, detta uppskattas inte av avund(s)juka politiker.
Tyvärr börja vi se resultatet av dessa politikers framfart med att motarbeta entreprenörsskap, företagsamhet och ideella krafter. I kommunernas fötetagsklimatindex har man tidigare varit på den övre halvan men nu rasat ner långt på listan. Man är även bland de sämsta på nyföretagande i hela Sverige. Ta bort dessa politiker och låt kommunen åter bli attraktiv för entreprenörskap och företagsamhet som är grunden till all vår välfärd.
Vi är många som beundra Er
// Rune
#7
2007-12-21 20:55
Marika Ohlsson
Hätteboda camping är det bästa som har hänt våran familj. Harmonisk för själen. Leva i harmoni med natyr o djur är det bästa för själen så låt våran camping vara. mvh familjen Ohlsson i Varberg.
#6
2007-12-21 20:53
Ulf Nygren
Hej Elis Holm!
jag har också följt denna hetsjakt på makarna Larsson på Hätteboda, och jag delar din och andras uppfattning när det gäller fria människors rätt att bedriva företagsamhet i en kommun som Tingsryd.
Ett av framtidens viktigaste utvecklingsområden är turism, och då särkilt ekoturism med vildmarkscampingen som förebild. Det är skamligt att vi inte kan ta tillvara på den kunskap och erfarenhet som makarna Larsson har.
Låt oss ha Hätteboda som förebild och mall på hur man bedriver god företagsamhet i en liten kommun i Tingsryds storlek.
Ulf Nygren ordförande i Framtidspartiet
#5
2007-12-21 20:51
Elis Holm
Har med intresse deltagit i debatten om Hätteboda. Återigen ett tyckande utan sakliga argument eller konsekvens från kommunens och politikers sida. Det är sådana saker som Per och maj-Britt gjort som gör att folk vill komma till kommunen. Det är t.om. viktigare än travbanan. I kommunpresentationen visar man ett hus hur fint man kan bo vid stranden-men säger inte att man inte får bygga på det viset. Och inte görs det reklam för hur väl man tar emot flyktigar på en anläggning eller hur man mottar kriminella eller missbrukare på olika anläggningar. Inte ett ljud om detta i kommunreklamen.
Det är sådana anläggnignar som Hätteboda som kommunen skall vara stolt över och att det finns kommuninnevånare som åstadkommer sådant.

Elis Holm (fritidsboende)
#4
2007-12-21 20:48
Laila och Jan Johansson
Hej Per och Maj-Britt
Många av landets kommuner är i dag identitetslösa dock inte vår kommun vilket vi givetvis är tacksamma för.
Vår kommun har en tydlig identitet kring turism och hästriket, då är första tanken att vi har kommunpolitiker som skapat en miljö som möjliggör och underlättar för våra entreprenörer att verka och skapa samt att utveckla vår kommuns identitet MEN tyvärr verkar det inte vara så för Per och Maj-Britt, viket är mycket beklagligt.
Vi är helt övertygade om att Per och Maj-Britt är av den sortens entreprenörer som skapar en framtid för oss som kommun, därför så vill vi ge er vårt fulla stöd i er kamp och samtidigt tacka er för vad ni tillför oss.
Tack för att ni finns och verkar i vår kommun.

Laila och Janne
#3
2007-12-21 20:46
Peter Gunnarsson
Hej Per & Mai-britt
Ville bara skicka ett par uppmuntrande ord i er kamp mot (o)rättvisan.
Som ni redan vet ligger det i vissa människors natur att ha olika böjelser, en del perversa andra mer mordiska, men den farligaste av dom alla är självutnämnda experter med makt som dessutom lider av kronisk avundsjuka och är i stort behov av att tillrättavisa och dela ut moralkakor till höger och vänster. Den jag syftar på har på något vidunderligt vis lyckats nässla sig in i kommunfullmäktige och klamrar sig där fast likt en varböld på samhällskroppen. Jag hoppas genom er kamp att folk får upp ögonen för denna sortens person och avyttrar honom per omgående från sitt ämbete.
Lycka till och kämpa på !!!!
M.V.H. Peter Gunnarsson
#2
2007-12-21 20:38
Thomas
Jag vill önska lycka till i striden. Det är inte lätt att få några favörer i Tingsryds kommun för de som inte gnäggar. Tänk på att en person är inte större än hans handlande avslöjar. Kan man inget skapa själv är enda chansen till jämlikhet att sänka andras prestationer . Detta är nog svaret på Lars - Erik Svenssons handlande.
#1
2007-12-21 20:34
Kenneth Görtz
Med glädje läste jag i dagens tidning att även regeringsrätten gör avslag på Lars-Erik Svenssons sandlådepolitik.GRATTIS OCH LYCKA TILL SÄSONGEN 2006
En gratis gästbok från GästbokDelux