Välkommen till min gästbok
Namn: *
E-post: *
Meddelande: *
  stort flin undrande lugn gråter dreglar glad arg ledsen sömnig leende förvånad retsam hjärta ros tummen upp tummen ner
  Privat meddelande?
 

#4
November-13-2016 12:52
Iris Martinsson
Hej !
Jag vill gärna bli uppdaterad med nya händelser om jordens uppstigning. Och information från Atlantis och Lemurien tiden och från er.

Med Vänliga Hälsningar
Iris Martinsson ros
#3
October-3-2014 12:40
Privat meddelande!
#2
August-12-2014 2:34
Johan Gustafsson
Hej Yvonne!
Ville bara tacka för den underbart sköna och fantastiska dagen vid Siljans strand! hjärta
#1
March-18-2014 3:05
Hillevi
Ur Yvonnes budskap i mars:

"Varför alla dessa energier och varför just nu? Vi ser era frågor och era funderingar på vad som egentligen skall hända. (Tänk nya banor; tänk att din dåtida version ligger lagrad inom dig och berikar dig med livserfarenheter. Du behöver inte åka bakåt i tiden för att förstå din historia – du bär den inom dig och kan nu plocka fram den när du vill, tack vare alla energiförhöjningar som skett de senaste åren på er Jord. Precis på samma sätt väntar ditt framtida Jag på att få din uppmärksamhet och kontakt och därigenom få dig att uppnå ett högre perspektivseende i ditt liv jus nu.) För nu sammansmälter Alltet genom Evigheten och livsdansen tar sig en ny början.

Föreställ dig att du är evig genom tid och rymd, föreställ dig att du finns i framtiden och där besitter erfarenheter, som du skulle kunna ha nytta och glädje av i detta livsögonblick. Det är inte längre omöjligt att få tillgång till denna insikt och förståelse. Därav de nya, dansanta energiernas ankomst i era liv. Andas denna tanke och vila i dess eviga tröst."


Jag tycker detta är mycket intressant... Känner som sagt var att jag får bekräftelse. Har senaste tiden känt ett lugn. Precis som det står ovanför ( ) har jag blivit medveten om att "jag är alla mina jag" mitt tidigare, mitt framtida...varför inte använda allt detta i den nuvarande Hillevi? :-)
En gratis gästbok från GästbokDelux