Namn: *
E-post:
Meddelande: *
 

Sida 1 av 2
1 2  >

#16
2015-05-14 20:16
eva
Har tänkt byta köksfläkt i min lägenhet. ( bor i låghusen) men blir inte klok på vad det finns för alternativ.
Har blivit rekomenderad en nonstopfläkt. Men jag hittar endast två sorter som inte tilltalar mig alls. Då jag vill ha en vägghängd kåpa av modernare sort och ej behöva ha skåp ovanför. Ej kolfilter alternativ. Vad har ni andra använt. Gärna exempel på namn o modell.
#15
2015-03-02 09:08
Vivi-Anne Berglund
Jag tycker att det ser tråkigt ut med alla mäklarskyltar. Jag tycker att mäklarna skall ta bort dessa när försäljningen är klar.
Fotskrapan på Fastlagsgatan 4, 6, 8 ligger fel. Vore bra om den läggs rätt.
Vänligen Vivi-Anne
#14
2013-11-30 22:34
Hundägare i området
Till Lasse på 4:an.
Nu är det såhär att det finns även kattägare i området. Som du kanske vet så bajsar även katter, och för det mesta dels så gräver dom ner sitt "bajs" där tex barn brukar leka. Och gissa var barn leker? I SANDLÅDAN.
Kasta inte all skit på hundägarna, för dom flesta av oss rastar hundarna i skogen.
#13
2013-10-02 07:43
Lars Hansson
Hej allihop!
I dag är det den 2/10 2013.
Det blir en fin dag idag !
Snart är det dags för årsmöte, jag tillhör valberedningen ! Ha en bra dag.Lars Hansson.
#12
2013-03-26 10:35
Lasse på 4:an
Vad gör ni med "bajset"?

I vår föreningen Krönet har det på senare tid kommit in ett antal hundägare med större hundar. Detta har tyvärr visat sig en stor mängd "bajshögar" i vår närmiljö den miljö där barnen skall leka och utvecklas. Detta är ett ofog som ger en negativ bild som även drabbar andra hundägare som sköter sig. Sluta omedelbart med detta och plocka upp "bajset" som vi andra gör!

Ha dé! Lasse och Leia
#11
2012-12-04 11:35
Lars Eriksson på 4:an
Hej,
i söndags 2/12 var det någon som runt 18-19 tiden ryckte i min ytterdörren min hund Leia gav skall men tystnade strax. Efter en stund skäller hon igen och jag öppnar dörren och ser en mörkt klädd man, ca 170 cm lång, komma ur hissen, när han ser mig skiftar han hand med några verktyg så att jag inte skall se dem, jag uppfattar att det är en mindre kofot och något annat verktyg av stål. Jag frågar om det är han som rycker i dörrarna, han svarar inte utan lämnar farstun.
Idag läser jag i GP om en äldre dam som blivit förföljd av en 170 cm lång mörk klädd man ända upp på 4:de våningen där han rycker av hennes guldkedja. Kan det vara samma man som är på en stöldturné?
Jag uppmanar alla att inte släppa in någon som inte är känd även om det låter behjärtansvärt det hen säger!
Ha dé! Lasse
#10
2012-08-01 10:51
Micaela
Hej! Flyttade in för ett litet tag sedan och blev jätteglad att se att det finns ett barnvagnsrum som jag kan använda på 23:an. Däremot har jag blivit bedrövad över hur det sköts av de som använder detta. Här står både trehjulingar, sparkcyklar, dockvagnar och sandleksaker. Det är ju ett mycket litet utrymme så det vore ju bra om det bara används till det som det ska användas till så att jag också kan få plats med min vagn utan problem! Tycker också att det borde vara en självklarhet att man är rädd om både våra gemensamma och varandras saker. Som det är nu har sufletten till min vagn gått sönder undertiden den stått i utrymmet. Dessutom så har vagn leksaker gått sönder och min vagn har varit full med sand flera gånger då jag ska hämta ut den. Inte så trevligt vare sig för mig eller min lilla bebis som ska sova där i. Jag hoppas att det sker en stor förbättring så att detta inte längre utgör ett problem i vårat gemensamma utrymme!!
MVH Micaela
#9
2012-07-01 19:32
Tobbe & Sandra
Fan vilken snygg hemsida!
#8
2012-06-25 19:08
Peter
Hej.Jag har två saker som jag vill ta upp och det gäller den personen som är rökar i det nedre garaget och fimpar sina cigaretter och slänger sina cigarettpaket alldeles innanför dörren.Där är inte någon askopp eller soptunna.Det finns en återvinningscontainer på andra sidan väggen som man kan slänga dessa paketerna.Detta är ett allmänt utrymme så där skall överhuvudtaget inte rökas.Den andra saken är att jag idag 25/6 gick förbi återvinningscontainern och såg att det låg en massa skräp utanför.Är det svårt att kolla när den är öppen.SKÄRPNING.
#7
2011-06-30 15:06
Berit
Vill tack fritid Leif och Ann-Mari för en trevlig midsommarafton, med klädsel av majstång och picknicken efteråt.
En gratis gästbok från GästbokDelux