Välkommen till VM-tipsets gästbok
Namn:
E-post:
Rubrik:
Meddelande: *
  stort flin undrande lugn gråter dreglar glad arg ledsen sömnig leende förvånad retsam hjärta ros tummen upp tummen ner
  Privat meddelande?
 
Fyll i tecknen som visas i bilden så slipper vi få en massa SPAM! Tack för hjälpen!
 

Sida 1 av 4
1 2 3 4  >

#46
2014-05-31 13:51
Kan tipsa om sidan www.betme.se där man kan skapa upp egna spel med 1X2 eller resultat. Resultat, placeringar m.m. uppdateras automatiskt.
#45
2012-01-12 01:45
jsvekoj
Gott Nytt AR 2012!
#44
2010-07-17 13:06
Birger
Skandal???
Undrar bara om jag var ensam om att tippa rätt skyttevinnare och samtidigt rätt antal mål? Det borde nämligen uppmärksammas ordentligt!

Ett stort grattis till vinnaren som för övrigt aldrig vinner när det gäller att tippa annars. Kan bero på att han alltid tippar på bajen när det är möjligt.

Birger
Kommentar från Tipsgeneralerna:
Oj! Vilken miss av oss! Grattis alla 26 som lyckades få rätt antal mål OCH rätt vinnare av skytteligan!
#43
2010-07-14 14:44
Tipsgeneralerna
STORT TACK
STORT TACK till alla deltagare! Vi hoppas och tror att VM blev lite roligare med hjälp av VM-tipset. TipsMeister 2010 blev Thomas M. Stort grattis! Vi har haft 750 besökare på VM-sidan samt full fart i vår gästbok/forum! Kul! Vi hör av oss igen i god tid innan EM-2012! Ha en fortsatt trevlig sommar! lugn
#42
2010-07-12 13:54
(O)la
1. Thomas M
Grattis Thomas M, även om det var oförskämt att slå oss med en ynka poäng :-)

Sa (J)ohan strax efter finalen: Jag längtar redan efter EM. Han och (M)immi fick i alla fall sina födelsedagspengar, men framför allt fick de uppleva ett mer spännande VM än de kunnat drömma om. Johan har redan bestämt att han ska köpa Erik Nivas bok Den nya världsfotbollen. Mimmi har nyligen upptäckt att det är kul att shoppa kläder utan mammas inblandning. JOM kommer antagligen åka in till stan, shoppa och käka lunch, och då ryker (O)las del av vinsten. Att vi lassade in en hel del pengar är en kalkyl som i Johans och Mimmis ögon är helt oviktig.

JOM tackar för ett fatastiskt välkonstruerat, väl skött och sällsynt spännande tips. Och till både tipsgeneraler och medtävlare - fortsatt glad sommar!

JOM
#41
2010-07-11 18:55
Pelle och Jeanssons
VM-final
Hej!
Nu är vi på väg till centrum för att se finalen på torget i Granada! Bilar tutar överallt, hela stan är röd/gul! Det ska bli sååååå kul!
#40
2010-07-06 11:37
Ola
Deutschland Holland
Med risk för att låta tjatig - stort tack för att vi fått vara med i ett sällsynt roligt utformat och fläckfritt välskött tips.

Med risk för att låta tjatig - med Brasilien utslagna är Team JOM nere för räkning. Vi överväger att göra sex bra tips nästa gång istället för tolv som ohjälpligt fastnar i mitten av tipstabellen.

Och vi överväger att redan nu börja hålla på polaren Pär A:s tips, dvs holländsk seger. Samtidigt tycker vi att Tyskland har varit turneringens stora behållning, det enda lag som skapat ren fotbollspoesi, inte minst Bastian, och inger hopp inför framtiden. De kallas ofta med en blandning av beundran och nedlåtenhet för en lagmaskin, en tröttsamt sliten kliché. De andra lagen borde se och lära, inte minst de afrikanska lagen, som anses spela underhållande fotboll. Mycket skott kan vara underhållande, men fotboll är ju en ganska utpräglad lagsport.

Må bäste kvinna eller man vinna!
#39
2010-06-30 10:49
Pelle A
Viva Espana
Kommer att vara i Spanien när finalen spelas. Hoppas givetvis att Spanien är ett av lagen. Vill önska Micke lycka till med uppdateringen av sidan stort flin
Vi hörs!
#38
2010-06-28 13:23
MiaN
STORT TACK
Supertack för en trevlig grill-em igår... och i vanlig ordning välordnad in i minsta detalj! leende
#37
2010-06-27 21:43
Pär Andersson
fråga om skyttekung
Tjena! Tack för ett fantastiskt tipsarrangemang! Har haft hur kul som helst.
Jag har en fråga om antalet gjorda mål för skyttekungen:
Gäller antalet mål man valt ENDAST för den spelare man har som skyttekung, eller får man poäng om man gissar rätt antal mål för skyttekungen oavsett vem det blir?

Hälsningar Pär
Kommentar från Tipsgeneralerna:
Bra fråga!
Antalet mål gäller för skyttekungen dvs den eller de som gjort flest antal mål när turneringen är slut.

Du kan alltså ha gissat på FEL skyttekung men kan ändå få poäng för rätt antal mål.
#36
2010-06-25 12:34
JOM
Tjenare italienare
(J)ohan, (O)la och (M)immi önskar alla medtävlare glad midsommar. Att Serbien inte gick vidare kändes som spiken i kistan för oss, plötsligt gick luften ur våra tips, men alla är ju drabbade på ett eller annat sätt. Vårt största hopp står nu till något i stil med Guds eller Fabianos hand. Vi hoppas på en tredjeplats och en sistaplats. Den där trisslotten är nämligen en vinstlott. Lycka till!
#35
2010-06-25 00:15
Pelle Axelsson
Jag vill önska alla tippare en trevlig och poängrik midsommar! Fast inte fler poäng än mig förstås stort flin
#34
2010-06-22 20:12
sören hedlund
sicken uppdatering
Nu märks det att slutspelet närmar sig.Sidan uppdaterad direkt efter slutsignalen?
Gött jobbat. Själv har jag slutat hoppas på resultat som skall gå in. Hoppas bara att spelarna skall börja spela ärligt i fortsättningen. Såg ni Fabiano när domaren frågade om bollen tog på armen förvånad. Nä av med lugn domarn.
Kommentar från Tipsgeneralerna:
Tack Sören!
Pga jobb och stundande midsommar kommer dock uppdateringen av resultaten endast att ske en gång per dag under resterande matcher i grundomgången! Ni får hålla kollen i era egna rättningsmallar.
Birger säger att Du antagligen hade lugn på dig när du gjorde din tipsrad...
Vi hörs!
#33
2010-06-22 08:03
MiaN2
Trevligt med grillkväll!! leende
Kommentar från Tipsgeneralerna:
Det tycker vi också!
Nu väntar vi bara på att några ska tacka ja...
Anmäl er NU!!!
#32
2010-06-21 20:21
sören hedlund
Vad händer?
Har Birger fått tippa i efterhand eller?
Kommentar från Tipsgeneralerna:
I början var Birger deppig över sina resultat och sa att han inte skulle klippa sig innan han fått sin första fem-poängare. Vi tror därför att det är Viveca som har hackat systemet och ändrat Birgers tips. 4:a fempoängare på 8 matcher kan omöjligtvis vara Birgers verk...
En gratis gästbok från GästbokDelux