Välkommen till min gästbok
Namn:
E-post:
Hemsida:
Meddelande: *
  stort flin undrande lugn gråter dreglar glad arg ledsen sömnig leende förvånad retsam hjärta ros tummen upp tummen ner
  Privat meddelande?
 

#7
2010-08-22 20:39
Anders Branderud
Hej!
Jag vill kommentera på inlägget som du skrev om försoning.

Alla människor har gjort det som är fel och brutit mot Skaparens Instruktioner. Således är alla människor i behov av Skaparens förlåtelse. Omvändelse är definitivt ett krav.

Hur man ska leva för att möjliggöra så att Skaparen i Hans nåd förser med Sin förlåtelse står det om i den judiska Bibeln och undervisades också av första århundradets Ribi Yehoshua [1] - från Nasaret. Hans namn förvrängdes sedan till Jesus.

Den judiska Bibeln – t.ex. ”Hesekiel” 18 utlovar att Skaparen i Sin nåd ska ge Sin förlåtelse till dem och endast dem som gör sitt uppriktigaste att hålla direktiven i ”Moseböckerna”.

Skaparen kan inte ljuga och ändras inte, såsom det står skrivet i Malakhi 3:6 i den judiska Bibeln!

Ribi Yehoshua – Messias - levde och praktiserade direktiven i ”Moseböckerna” med ett uppriktigt hjärta, han dog oskyldig och blev ett offer. På grund av detta kan den perfekta Skaparen ge Sin förlåtelse för de tillkortakommanden (i att hålla direktiven i ”Moseböckerna”) hos alla de som gör sitt yttersta i att följa Skaparens direktiv i ”Moseböckerna” (i enlighet med vad som står i ”Hesekiel” kapitel 18 (på hebreiska)) i den judiska Bibeln; samt hos dem som har medvetet brutit mot ett direktiv i ”Moseböckerna” - t.ex. brutit mot förbudet att äta fläsk - och upphör med sin överträdelse och istället börjar göra sitt bästa att praktisera alla direktiv i Moseböckerna icke-selektivt till det bästa av sin förmåga.

Det som står i den judiska Bibeln och det som första århundradets Ribi [Ribi var hans titel] Yehoshua –Messias- från Nasaret undervisade strider således mot den kristna frälsningssynen förespråkad på denna blogg.

Att leva på det ovan beskrivna sättet ända tills man dör implicerar att den perfekte Skaparen kommer att fortsätta att ge Sin förlåtelse under hela ens liv, vilket kommer att innebära en fortsatt relation med Honom, vilket leder till himmelriket. Emedan att inte leva på det ovan beskrivna sättet, inte leder till himmelriket enligt Hesekiel kapitel 18 och enligt Ribi Yehoshuas – Messias –
undervisning.

Noter:
1.http://www.netzarim.co.il/Shared/HistJes.htm
#6
2010-04-20 13:36
aneht
Hejsan!
Kollar runt lite på bloggarna och tittade in här också. Ser att du inte skrivit på länge och undrar om du lagt ner denna hemsidan eller är det bara en paus. Hoppas allt är väl med dig. var välsignad...kram ros
#5
2009-09-24 09:26
Nilla
Hej stark,
tack för ditt meddelande. Ser att du vill fortsätta diskutera hos Björn, men jag bjöd in dig hit, så titta gärna in, men förutsatt att du är en sanningssökare diskuterar jag vidare.
Frågan är, är du det?
#4
2009-09-21 14:44
stark
Hej

Nu har du massa svar på Björns hemsida.

Jag fortsätter gärna diskussionen ... där.
#3
2009-09-20 21:03
Nilla
Hej Aneht, och tack för din hälsning. Roligt att du gillar min sida. Titta in ofta och lämna gärna en kråka efter dig tummen upp
#2
2009-08-16 22:50
aneht
Hejsan! stort flinHoppas du har en skön o välsignad semester. Jättefin hemsida du har här. Kram
#1
2009-06-07 13:13
Hans
hej!
En gratis gästbok från GästbokDelux