Skriv något i gästboken
Namn:
Meddelande: *
  stort flin undrande lugn gråter dreglar glad arg ledsen sömnig leende förvånad retsam hjärta ros tummen upp tummen ner
 

Sida 1 av 23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

#115
2014-07-28 10:23
Jonas
Hej Elise,

Ledsen att svaret dröjt. Missade ditt inlägg tidigare. Alla får provträna hos oss om man vill. Då avgör vi vilken grupp som skulle passa bäst. Därefter ser vi hur den gruppens möjligheter att ta in nya gymnaster ser ut. Eventuellt behöver man stå i kö en tid om det är fullt i gruppen fram tills någon slutar eller om grupperna görs om. Vi gör om grupperna varje termin och flyttar gymnaster dit de hör hemma bäst. Maila mig genom länken till höger här på hemsidan så kan vi boka in en träning. Sommarskolan är endast truppgymnastik. Vi har ingen sommarskola för AG. Däremot har vi sommarträningar. Det är inte omöjligt att vi kan boka in en provträning på en sådan dag. Sommarträningen är på onsdagar och måndagar. Kontakt mig om du vill prova på nu under sommaren.
leendeMvh / Jonas
#114
2014-06-18 00:23
Elise
Om man har gått i järfällagymnasterna för ganska länge sen, och kan göra volter rondat m.m, och nu vill börja i AG, hur kan man komma in i en grupp? Säger ni till vilken grupp man får prova på i? Är det svårt att komma in i en grupp? Och en sista fråga, får alla komma på den dära sommarskolan?
#113
2012-11-14 17:39
Jonas
Hej Benice,

Skicka ett mail till mig via länken till höger på sidan och berätta om vem du är, din ålder och erfarenhet inom gymnastik du har. Våra krav är olika i varje grupp. De hänger ihop med vilken nivå gruppen är på, hur mycket de tränar och även till viss del ålder. Vissa grupper är det dock fullt i men då kan man stå på vår kölista. Oavsett är du alltid välkommen på provträning för att prova på.

mvh / Jonas
#112
2012-11-14 15:14
Benice
vad säger man till nån stans ifall man vill vara med leende
vilka är kraven på att komma med i en grupp?
#111
2012-09-12 11:11
Jonas
Hej Josefin,

Ledsen att svaret dröjt. Våra grupper är tävlingsgrupper och därför har vi intagningskrav till alla grupper. Kraven varierar beroende på nivå på gruppen. Man är alltid välkommen att komma och provträna på en träning oavsett vad man kan för att känna på hur det är. Då kan vi även bedöma dina förutsättningar. Hör av dig till mig via mail så kan vi hitta en tid som passar. Mail hittar du till höger här på hemsidan. Mvh / Jonas tummen upp
En gratis gästbok från GästbokDelux