Tear
Divaliannamn
Orenuk
Rollspel *
 

Sida 1 av 2
1 2  >

#12
2009-03-01 12:08
Youang
Keltos
"Hejdå då!" Sade han och flög iväg mot ice paradise. Han flög för att insekterna inte skulle komma åt honom.
#11
2009-03-01 12:03
Natheyecea
Yazine
Yazine höjde på ögonbrynet, och gick sedan rakt förbi den där "Keltos" ända bort till andra sidan slätten där hon sänkte mulen för att beta av gräset.

[kan du inte försöka att rolla lite mer seriöst?]
#10
2009-03-01 11:41
Youang
Keltos
Keltos suckade åter och vände sig åter mot Yazine och sade sen, "Vadå, jag gillar inte insekter, de är äckliga, vad är det med det."
#9
2009-03-01 11:32
Natheyecea
Yazine
Yazine la huvudet på sned. Hon förstod inte vad han egentligen höll på med, än mindre vad han tänkte med. Det var inte fullt med insekter någonstans, och absolut inte till den grad att man jagade ut fladdermöss ur en grotta. Och vad skulle en skock fladdermöss göra åt saken förresten? Yazine fnös lite för sig själv, för hon gillade inte konstiga orenuker, däremot svarade hon inte på den främmandes fråga, eftersom hans mening efteråt gett henne intrycket att han inte brydde sig ett dugg om henne egentligen, bara om att bli kvitt något som han aldrig någonsin skulle bli kvitt med.

Så därför teg hon och såg på honom med en blick som tydligt sa att hon inte tänkte säga ett ljud förrän han kom ner på jorden igen.
#8
2009-02-28 18:43
Youang
Keltos
"Hej, jag heter Keltos. Vad gör du här?" Sade han och kliade sig i luggen och efter att han hade försäkrat sig om att insekterna inte hade ätit av honom tittade han ut mot slätten och såg att fladdermössen som han hade väckt var spårlöst försvunna. "Men det var ju meningen att de skulle rensa hela slätten från insekter!" Sade han och suckade djupt.
#7
2009-02-28 18:24
Natheyecea
Yazine
Yazine suckade lite eftersom hon hade hoppats att han skulle vara avtuppad ett litet tag till.
Hon gick fram till den främande. "Jag heter Yazine des Reenova Winterwood" sa hon, "Jag är dotter av den store Black Frost och Atlantica, halvsyster till den store konungen av Mithroophoergh Kingdom, Arroyman"
Att Yazine la till delen om hennes föräldrar och halvbror var mest för att hon gillade att skryta lite om sitt ursprung. Många brukade bli väldigt förundrade då, och det gillade Yazine.
#6
2009-02-28 18:19
Youang
Keltos
"Vad hände?" stönade han och reste sig upp. "Gah! vem är du?" Sade han med rädd röst när han såg den andra orenuken och vacklade några steg bakåt.
#5
2009-02-28 18:14
Natheyecea
Yazine
Yazine frustade till och gick försiktigt fram till den främmande chzaztiern och nosade lite lätt på honom. Han levde, så därför gick Yazine lugnt vidare in i grottan och undersökte grottan i godan ro. Däremot höll hon hela tiden ett öra på den främmande utifall att han skulle vakna upp igen.
#4
2009-02-28 18:10
Youang
Keltos
"Det här ska nog lära de där insekterna att inte anfalla folk som sover. Mwhuahaha!" Sade han med en röst som en galen vetenskapsman borde ha haft. Sedan skrämde han ut massvis av fladdermöss ur grottan och rusade ut till mynningen och sade, "Ät mina vänner! Ät så mycket ni orkar och mer ändå! Mwhuahaha!" Sedan skrek han och föll båkat och landade på rygg när han såg den andra orenuken.
#3
2009-02-28 18:01
Natheyecea
Yazine
Yazine ryckte häftigt till när den helt främmande chzaztiern flög upp från ingenstans. Hon strök bak öronen av hans gälla skrik.

När han försvunnit igen såg Yazine efter honom som om hon sett en alien fara förbi, och det var nästan vad hon trodde också. Hur kunde man vara vildorenuk när man var rädd för något så patetiskt som insekter? Tänkte hon och fnös.

Sedan gick hon försiktigt bort till grottan för att se efter vad som blivit av med den där orenuken. En liten bit från grottans ingång stannade hon och spetsade öronen.
En gratis gästbok från GästbokDelux