www.nordlanderfamiljen.info
Här kan du som är med i "Nordlanderfamiljen" skriva något du vill berätta.
Alla meddelanden godkänns innan dom visas för att säkerställa att den som skriver är med i släkten. Därför dröjer det ett litet tag innan dom syns i gästboken. Glöm inte att skriva lösenordet innan meddelandet.
Namn:
Lösenord och Meddelande: *
 

#4
2009-01-31 14:47
Cina
Hej! Vad roligt det var att läsa ditt inlägg Lena, om hur du och Magnus har det och så ett stort grattis till Grand Prix-guldet Skriv gärna och berätta när det är dags för slutspelet i SM, så vi kan hålla lite extrakoll på hur det går för sitt lag. Här i Alingsås är det lite vitt på marken för första gången på länge. Nästa lördag (7/2) ska vi åka upp till Åre några dagar för att vara med på Violas barnvälsignelse och även gratulera Martin som går in i ett nytt årtionde. Det skulle vara roligt om ni, Anna och Johan kan skriva och berätta om er resa i Egypten, detta gälller ju också ifall ni andra varit ute och rest.
Kramar från Thomas och Cina
#3
2009-01-31 08:24
Jonas
Hej släkten! Hoppas att ni mår bra. Här i Alingsås rullar vardagen på i en rasande fart. Jag tycker att veckorna susar fram! Jag (Jonas) jobbar kvar på samma förskola, som jag faktiskt snart varit på i 10 år! (Jag börjar bli gammal...) Stina går nu in på sin sista termin i lärarutbildningen, och det kan nog bli lite tufft, med examensarbete o.dyl. Be gärna för att hon ska få ett jobb när hon är färdig. Det är ju inte alltid så lätt i dessa tider.
Tack förresten, Lena, för dina komplimanger! Det värmde! Och kul att få läsa lite vad som händer i ditt och Magnus liv!
Sköt om er allihop!
#2
2009-01-27 23:57
Lena
Hej alla goa och förhoppningsvis glada släktingar! Jag tycker att detta var en superbra och rolig idé, Jonas vilket jobb du har gjort, coolt! Jag tänkte att jag kan ju uppdatera alla lite om hur mitt liv är just nu:
Magnus och jag är sambos i Ängelholm, fast Magnus veckopendlar till och från jobbet i Ronneby. Vi ses oftare nu än vad vi har gjort någonsin tidigare, så det är underbart!!
Jag spelar ju självklart volleyboll för fulla muggar, vi leder serien och för ett par veckor sedan så vann vi det prestigefulla Grand Prix-guldet! :) (Grand Prix är en turnering där de fyra topplagen, efter det att den första halvan av serien har spelats, gör upp om GP-guldet, pengar och äran).
Om ett par månader så börjar slutspelet... det hade ju suttit fint med ett SM-guld också! Men det är en lång och tuff väg att vandra till det målet, så vi tar en boll i taget. :)
Det har varit lite tufft att hitta jobb, har hattat mig fram på olika vikariat under hösten. Men nu har det förmodligen löst sig på ett väldigt roligt och spännande sätt... Berättar mer om detta när allt har gått i lås och känns stabilt.
Hoppas att fler i släkten skriver några rader om sig själv och sin status, skulle vara superkul att läsa!
Ha det nu så gott allihopa!
Många kramar
#1
2009-01-27 19:57
Jonas
Nu är Nordlandersläktens hemsida igång! Välkomna att skriva något här!
En gratis gästbok från GästbokDelux