Ämne/Rubrik
Namn
Meddelande: *
 

Sida 1 av 3
1 2 3  >

#13
2010-03-31 20:53
Ang.tv-program kanal 10 100301
Lars Bohlander
Tack kära vänner för Era
kloka och uppmuntrande ord
ikväll.Vet ej om jag orkat gå vidare med dom problem som jag/vi genomgår just nu
#12
2009-06-08 13:37
Samtalsgrupp för män??
Ensam!
När jag träffade kvinnan i mitt liv (som numera är min fru för några år sedan) berättade jag hela mitt livs historia utan lögner. Har varit med om en hel del och tagit konsekvenserna av mitt handlande. Kvar finns viss bearbetning för att komma i balans med mitt mående. Vi har varit gifta i bara ett år och upptäckte nyligen, av en ren slump, att hon haft upprepad kontakt med sitt livs första (stora) kärlek. Hon berättar för mig att det finns känslor kvar men att det är mig hon vill ha. Hon har ett sådant jobb att hon kan åka iväg och jobba veckovis på annan ort och har varit på väg till den stad där killen bor. Jag och min fru har pratat om det och hon säger att det bara har varit mail och fika-inget annat. Jag litade på henne tidigare, men gör det inte längre! Jag sitter i en knepig sits där jag är i uppstart av eget företag tillsammans med min fru och hon står för hela ekonomin och boende så jag är, helt enkelt, beroende av henne. Pga av mitt förflutna har jag skulder och svårt att få jobb. Annars tror jag att jag lämnat henne... Nu känner jag mig så otroligt ensam för jag har ingen att prata med detta om. Har få egna vänner och vill inte ta upp det med mamma eller bror för att dom kommer inte att gilla henne efter det och jag vill inte hamna där. Kommer på, helt plötsligt, att jag faktiskt inte har någon att prata med. Konstig känsla för en "stor o stark man". Finns det något forum man kan vända sig till?
Kommentar:
hej, vi vill bara meddela att vi skickat ett svar på ditt modigt ärliga brev till den e-mail adress du skickade oss.
//Linda och Johan
#11
2009-06-05 19:59
Lycklig?
Cecilia
När man ska bryta upp eller kämpa? Vet inte om det är bara jag men hela mitt liv känns som det är på sparlåga. Min respektive tycker att det är jobbigt att prata ut och tar det hellre med sina bekanta.. Känns inte som vi (jag) löser något utan bara ältar. Hur vet man när man har en bra relation? Eller bara håller fast vid något som kanske inte finns kvar..
Kommentar:
hej Cecilia,
Att livet känns som det är på sparlåga är naturligtvis ett tecken på att det behövs en förändring. Att stå bredvid och se hur sin respektive mår dåligt är inte alltid lätt, särskilt om man inte vet vad man kan göra för att hjälpa. kan vara en förklaring till varför din man tycker det känns jobbigt att ta upp er situation. Det är inte enkelt att komma ur ekorrehjulet själv, därför tycker jag att ni ska söka upp en tredje part som kan hjälpa er att förstå varandra och bli en "tolk" för era hjärtans tankar. Vi hjälper gärna till att leta efter någon om du mailar till info@familyfriends.se vart i landet du bor.
//Linda
#10
2009-05-30 10:19
Hur ska jag orka?
Per
Jag vet inte hur mitt liv ska kunna fungera utan min älskade fru. Hon har nämligen "släppt bomben". Hon vet inte hur hennes fortsatta liv ska vara. Om hon vill fortsätta att dela det med familjen eller om hon vill gå sin egen väg och lära sig stå på egna ben igen... Jag är i psykisk missär. Vet verkligen Inte hur jag ska orka detta fram tills dess att vi kommer fram till hur det kommer att bli i framtiden.
Jag ser att våra älskade barn märker av detta och jag vet inte hur jag ska kunna hålla deras mod uppe.
Snälla hjälp mig!
Kommentar:
Hej Per,
det är klart vi vill försöka hjälpa dig/er, därför är det bättre om du skickar din mailadress till info@familyfriends.se så kan vi lättare ge dig personliga råd utifrån våra egna erfarenheter.
#9
2009-05-15 13:47
Tack!
Fredrik
Tack för att ni finns! Om ni bara visste hur mycket ni betytt för mig och för oss!
En gratis gästbok från GästbokDelux