Välkommen till Simklubben Tritons gästbok
Namn
e-post
Hemsida
Rubrik
Meddelande: *
  stort flin undrande lugn gråter dreglar glad arg ledsen sömnig leende förvånad retsam hjärta ros tummen upp tummen ner
 

#9
2008-11-11 20:41
Michael Holst
Tänker
Jag sitter på mitt hotelrum och tänker på dig som slog i huvudet under måndagens klubbtävling. Krya på dig så ses vi snart vid bassängkanten.Michael Holst.
#8
2008-10-29 09:35
Robban
Stolt förälder
Simmarförälder och simmare! Ni har missat poängen med rapportering från SUM-SIM i Kstad på vår hemsida. Det var ingen sammanfattning om tävlingarna utan en "nästan" live-rapportering från tävlingarna som en service till de klubbkompisar, Tritonföräldrar eller andra intresserade som inte var på plats. Vi rapporterade flera gånger, (både med stavfel och grammatikfel) under ett simpass och det är tider från Scoreboarden som är antecknade med undantag för vissa lagkappstider som är avrundat efter tränarnas och Robbans tidtagarur.

Vi ljuger inte och vi förnedrar inte utan den sammanfattning som simmaren får från tränare efter loppet, vad som var bra och vad som kan bli bättre, är den viktigaste sammanfattningen för simmaren. Eventuella tider som inte stämmer på hundradelen som andra får läsa 9 mil bort har i varken praktiken eller teorin någon som helst betydelse. Vi har glatt andra som hjälper till i föreningen som styrelseledamöter, kommittéresurser, funktionärer, personer som hjälper till med dronksömnad, de som säljer rabattguiden etc. De uppskattade servicen/rapporteringen och gläds med simmarnas och Tritons resultat. Vi hade över 700 besökare under söndagen när vi andra var på tävlingarna. Vill man läsa resultatlistan är det bara till att länka sig till den service som Livetiming ger. Där finns officiella resultattider, och det hände även under tävlingarna att de officiella resultatlistorna korrigerades.

Var stolt över simmarnas tider, gläds med att vi har engagerade och bra tränare och där simmarna får återkoppling efter loppet. Jag kan lova Er att det händer att även tränarna har tider till simmarna som ibland skiljer sig från den officiella tiden. Det har hänt mycket positivt i föreningen under hösten och låt oss glädja oss åt det……..och kliv fram och var stolt och förnedra Er inte!

Mvh
Robban
#7
2008-10-28 23:39
besvikna simmare!
-
-
Skärp dig!
Hej, vi tänkte bara klaga lite på att ni ljuger om vissa tider i resultaten på sammanfattningen om sumsim region. Det stämmer inte överrens med tiderna på live timingen. Det känns förnedrande att det förekommer en sämre tid än vad man har presterat. Man vill kunna vara stolt över sina tider. Vilket man inte kan vara om de inte stämmer. förvånad undrande
#6
2008-10-14 19:03
qano_10 /raihana
hallå!! stort flin
ses lugn
#5
2008-09-20 13:06
havselefanten Nikita
hej hej stort flin
#4
2008-08-13 15:57
SK TRITON
MAGU-CUP
Simklubben Triton arrangerar återigen SUMSIM-test som är en förberedande tävling
inför SUMSIM i kort bassäng. Tävlingen simmas före regionsfinal, och ger simmare möjlighet att simma SUMSIM sträckor.
Triton hälsar Er hjärtligt välkomna med era anmälningar till en bra tävling
#3
2008-08-11 18:26
Göran Ahlgren
www.kinamc.se www.eva22.se
Fin hemsida
Fin hemsida! Fortsatt god lycka med klubben som fostrat mången god simmare!
fast inte tjejen som hade allt utom viljan (min dotter)
#2
2008-08-09 09:33
test .... arg
#1
2008-08-09 09:32
hej på dej.... stort flin
En gratis gästbok från GästbokDelux